SC OmnisMares SRL

Cursuri & antrenamente  SCUBA Tec

SafeAir Nitrox ANDI
Rebreather ANDI
Equipment & Technical ANDI
Technical & Exploration ANDI

ANDI International (1988 anul infiintarii) este una dintre cele mai rapide agentii in dezvltare din lume specializata in antrenarea si pregatirea scafandrilor. ANDI a început prin specializarea in programe de pregatire pentru utilizarea aerului îmbogatit cu Nitrox (SafeAir) in scufundari. Ca o evolutie fireasca de la SafeAir ®, Andi a dezvoltat programe de formare pentru ceea ce a devenit cunoscut sub numele de scufundari tehnice si in sistemele cu circuit închis (Rebreathers). Pentru a veni în întâmpinarea cerintelor retelei noastre internationale de facilitati de instruire, în 1999 ANDI a introdus o metodologie unica de formare pentru scafandri entry-level cu programul de ANDI Open Water Sport Diver.

ANDI a stabilit un set de standarde, sustinere a produselor si a procedurilor care sunt recunoscute ca fiind la cel mai înalt nivel de protocol în întreaga industrie. ANDI a mentinut aceasta pozitie cu cele mai bune si mai cuprinzatoare materiale educationale disponibile.

Standardele ANDI asigura studentului o instruire temeinica, competenta, fara scurtaturi. Aceste standarde asigura ca instalatiile ANDI opereaza la cel mai înalt nivel de siguranta în manipularea de gaz si echipamente de service. SafeAir-ul noastru ofera cele mai înalte standarde din industria in puritatea gazului pentru sanatatea si siguranta dumneavoastra.

În aceste vremuri de expansiune atunci când multe agentii se straduiesc sa prinde din urma cu Nitrox-ul, existata un compromis mult mai de calitate. Angajamentul ANDI pentru excelenta si dorinta de a mentine standardele în detrimentul de expansiune rapida ne permit sa oferim excelenta aceeasi consecventa, la nivel mondial. Alege excelenta .... alege ANDI.SafeAir Diver L1 (EANx max 40% O2)

Cursul este de nivel 1 si introduce scafandrul in utilizarea aerului îmbogatit cu Nitrox (EAN). Cursul dureaza timp de (minim) doua zile, inclusiv, atât teoria si cat si sesiuni practice. Ca parte a cursului se vor examina întrebari cheie, cum ar fi ceea ce este EAN? Care sunt avantajele nitroxului in scufundari? Ce considerente speciale se aplica atunci când se utilizeaza EAN?

Ca parte a cursului SAD, veti vedea de asemenea modul în care a aerului este îmbogatit cu oxigen si astfel rezulta Nitroxul, veti invata cum se testeaza continutul de O2 din tank, cum sa-ti programezi computererul de scufundare pentru utilizare EANx si cum sa-ti calculezi Adâncime Maxima de Operare (MOD) si Adancimea Echivalenta de Aer (EAD).

Maxim -30m adancime, no stop, 2 scufundari.


Complete SafeAir User (CSU L2): EAN22 - EAN50

Cursul este de nivel 2 si se extinde înformatia despre utilizarea aerului îmbogatit cu Nitrox (EAN) si a oxigenului dincolo de cea a nivelului 1 curs LSU. Cursul dureaza (minim) doua zile, atât teoria si sesiunile practice. Ca parte a cursului veti învata cum se aplica formulele matematice cheie pentru utilizarea EAN si oxigenului în scufundari si va examina utilizarea si aplicabilitatea diferitelor amestecuri de gaze în planificarea scufundarilor. Ca parte a cursului CSU vor examina, de asemenea, normele de utilizare a Safe Air (Aerul Sigur), inclusiv distribuirea de gaze, etichetarea si gaze analiza oxigenului.

Adancimea maxima de scufundare este de -40m, in functie de nivelul de certificare, no deco stop, 2 scufundari.


SafeAir Decompression Diver (SDD L3)

Cursul se adreseaza scafandrilor sportivi (recreationali) ce doresc sa faca o scufundare la limitele celor doua granite: cu un timp maxim de deco de 15min, putin peste NSR (NDL), tinand cont de procedura de urcare ANDI si . Cursul SDD dureaza (minim) 4 zile si include atât teoria cat si organizarea de sesiuni de scufundari. Configuratia este recreationala, se foloseste un singur gas de fund si 2 cilindri (cilindrul cu gazul de fund si RBS). Se poate folosi o biasera (sistem de doi cilindrii cu manifold).

Adâncimea maxima de scufundare -40m, cu maxim 15 min deco; 4 scufundari.


Technical SafeAir Diver (TSD L3)

Cursul entry-level in scufundarile tehnice, care va permite extinderea scufundarii dvs. dincolo de limitele normale ale unei scufundari de agrement. Cursul TSD dureaza (minim) 4 zile si include atât teoria cat si organizarea de sesiuni de scufundari. În cadrul sectiunii de teorie, se vor examina unele aspecte fundamentale ale scufundarilor tehnice, inclusiv teoria decompresiei, diferitele configuratii de echipamente, schimbarea de gaz si utilizarea diferitelor gazel în planificarea scufundarilor.


Technical Tri-Mix (TTM L3)

Cursul entry-level pentru scafandri tri-mix. Este esential pentru acei scafandri al caror scop este de a deveni scafandri tehnici sau rebreather.

Cursul dureaza (minim) 4 zile, atât teoria cat si sesiunile de scufundari. În cadrul sectiunii de teorie, se vor examina unele aspecte fundamentale ale scufundarilor tri-mix, inclusiv teoria decompresie, configuratii echipamente, comutare de gaz si utilizarea de gaze inerte, altele decât azot în planificare scufundarilor.

Pe parcursul celor 4 sesiuni de apa deschise ale acestui curs veti face scufundari folosind diferite configuratii de echipamente si amestecuri de gaze. Scufundarile se vor face folosind seturile twin si stage-uri cu un maximum de trei cilindri si doua amestecuri de gaze diferite, în plus fata de amestecul de fund (3 gaze in total).

Adâncimea maxima de scufundare în cadrul cursului TTM este -50m, cu un timp maxim de decompresia de 45 de minute. Continutul de O2  în amestecul de fund 20% iar de He sa nu fie mai mic de 16%.


Normoxic Trimix Diver L4

Cursul este de EXPLORARE: 4 scufundari, gaze: SafeAir, He, O2. Adancime maxima: -65m. Fara limita de decompresie si configurare. Durata cursului: 5-6 zile (teorie + scufundari).


Exploration Trimix Diver L5

Este calificarea cea mai inalta a unui scafandru tehnic de explorare in OC (no overhead penetrations): fara limita de adancime, configurare si timpi: 4 scufundari, gaze: SafeAir, O2, Heliu. Adancime maxima pe durata cursului: -100m. Durata: 5-6 zile (teorie + scufundari)ANDI Wreck diver - Technical Trimix Wreck Diver

Cursuri de scafandru epave nivelele L1 - L3 sunt disponibile la cerere:


ANDI SafeAir Wreck Diver L1: -40m, penetrare: light zone

ANDI Technical Wreck Diver L2: -40m, penetrare: no limit, no jumps

ANDI Technical Trimix Wreck Diver L3: -50m, penetrare: no limit, 1 jump.

Technical SafeAir Diver ANDI
SafeAir ANDI International
Hyperbaric ANDI
ANDI Training Facility AERO 001

ANDI Training Facility AERO-001

T101 - Technical & Diving Ops®
T101 - ANDI facility
ANDI Standards L1
ANDI Standards L4-L5
ANDI Standards L3